Koop nu een Suzuki met
verrassend veel voordeel


Suzuki Celerio, Swift, S-Cross en Vitara Suzuki Celerio, Swift, S-Cross en Vitara

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel voor een nieuwe Suzuki

Wil je liever een inruilvoorstel ontvangen voor de nieuwe Suzuki Baleno?
Klik hier voor een inruilvoorstel voor de Baleno met extra inruilvoordeel!

Een inruilvoorstel voor de S-Cross, Celerio, Swift of Vitara ontvangen? Bereken dan de inruilwaarde van je huidige auto door het kenteken en de kilometerstand in te vullen en ruil ‘m om voor een nieuwe Suzuki.

check

Deze taxatie wordt je gratis aangeboden door Suzuki Nederland. Je persoonsgegevens worden opgenomen in onze beschermde database en worden niet aan derden verstrekt.

Suzuki Baleno

Baleno

De nieuwe Suzuki Baleno. De lichtste in zijn klasse. De voordeligste in gebruik. Ontdek hoeveel inruilwaarde jouw overgewicht waard is!

Inruilwaarde berekenen

Suzuki Celerio

Celerio

De nieuwe Celerio: ruim en zuinig. Met een zeer lage CO2 uitstoot is deze tijdloze stadsauto de zuinigste in zijn klasse. Slim ontworpen waardoor je ruim zit en met 254 liter bagageruimte kan je heel wat meenemen. Je rijdt de Celerio al vanaf € 9.999,-.

Suzuki Swift


Swift

De nieuwe Swift: het icoon van Suzuki. Even betrouwbaar als altijd. Sportief en elegant. En dankzij zijn nieuwe 1.2 liter DualJet-benzinemotor nu nóg zuiniger. Maar liefst 14%. Je rijdt de Swift al vanaf €15.399,-.

Suzuki S-Cross


S-Cross

De S-Cross is een zeer veelzijdig model. Met zijn ruime en praktische design is de S-Cross de perfecte auto om de kinderen mee op vakantie te nemen, maar ook zeer geschikt als zakenauto. De ultieme crossover tussen werk en privé. Je rijdt de S-Cross al vanaf € 23.799,-.

Suzuki Vitara


Vitara

De Suzuki Vitara: een stoere AllRoader die op alle wegen thuis is. Robuust en helemaal in jouw smaak samen te stellen. Met slimme technieken zoals Adaptive Cruise Control en Radar Brake Support. En met de optionele AllGrip aandrijving zijn ook besneeuwde bergpassen en stoffige zandweggetjes geen probleem. Je rijdt de Vitara al vanaf € 19.999,-.